Hjælper-Terapi-når-jeg-er-Deprimeret-

Hjælper Terapi når jeg er Deprimeret?

8. oktober, 2017

Føles hver dag som noget, der bare skal overstås – Tænker du, at det ville være lettere at trække dynen op over hovedet igen og blive der, indtil det går over – Føler du dig energiforladt – Føler du, at du nærmest er i en osteklokke – Har du mørke tanker og bebrejder du dig selv – Vil du bare være i fred – Er du ked af det, uden helt at vide hvorfor – Græder du næsten hele tiden – Er alt foran dig uoverskueligt?

Så er du muligvis deprimeret og/eller stresset – du har i hvert fald brug for terapi!

Stress kan også være, og er mange gange, den udløsende faktor for en depression.

Hvorfor og hvordan kan terapi hjælpe?

Terapi kan hjælpe dig, fordi depression ofte handler om dybt fortrængte følelser, måske følelser der er så dybt fortrængt, at du ikke selv kan komme i tanke om, hvad det kan være.

Du kan f.eks. have været udsat for en traumatisk oplevelse, du kan have været udsat for overgreb på den ene eller den anden måde, du kan være opdraget i et hjem, hvor der ikke var plads til at vise følelser, du kan igennem længere tid have budt dig selv meget mere, end du i virkeligheden kan klare, og der kan være mange andre grunde.

I terapien finder vi sammen ud af, hvad der kan ligge bag eller under din depression – jeg stiller dig nogle opklarende spørgsmål og går med dig derhen, hvor det er svært, så du på den måde oplever, at du trygt kan fortælle om dine oplevelser og udtrykke dine følelser.

Jeg vil også give dig nogle forslag til, hvad du her og nu kan gøre for at lette din hverdag.

I nogle tilfælde kan en depression være så invaliderende, at man må have medicin – i hvert fald i en periode.

Book en introduktionssamtale hos mig i dag – Book en tid her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *