Hvorfor-Vælge-at-gå-i-Parterapi-Ina-Hahn

Hvorfor Vælge at gå i Parterapi?

7. november, 2017

Ja, hvorfor ikke?

Parterapi er en mulighed for at få en bedre og dybere kontakt med hinanden, I kan blive bedre til at kommunikere på en konstruktiv og givende måde, I kan få en større forståelse for hinanden, I kan få mere nærvær og nærhed, I kan få et bedre sexliv, ja I kan i det hele taget få det bedre i jeres parforhold.

Det kunne være, I efter et langt forhold har brug for lidt fornyelse, børnene er blevet store, og der er mere tid til jer to, der har måske været store omvæltninger i familien, eller at I bare har lyst til at komme endnu tættere på hinanden.

Det kunne også være, at der simpelthen er nogle store udfordringer i jeres parforhold, kommunikationsproblemer, utroskab, vold, svigt, alvorlig sygdom, manglende respekt og forståelse for hinanden – I kunne også være et par, der har fået et, to eller tre børn og derefter næsten har glemt at være kærester, eller måske har I fundet hinanden og elsker hinanden, men der er problemer med ekskærester og/eller børn fra tidligere forhold, eller måske føler I, at det ikke rigtig fungerer imellem jer, uden I helt kan sige, hvad grunden er til det.

Så vælg parterapi – jeg vil gerne hjælpe jer, uanset hvad jeres bevæggrund er.

I parterapien vil vi arbejde meget med jeres kommunikation med hinanden – hvordan I udtrykker jer overfor hinanden i forskellige sammenhænge, og hvordan I hver især opfatter den andens budskab, jeg vil fortælle jer, hvordan jeg oplever jeres kommunikation og give jer nogle forslag og redskaber til at være mere lyttende, ærlige og nærværende i jeres kontakt med hinanden.

Vi vil også kigge på jeres fortid hver især – det vi lærte i vores barndom – de mønstre og de overlevelsesstrategier, som vi af den ene eller den anden grund blev nødt til at følge, bruger vi stadig, og det er ofte dem, der forhindrer os i at leve frit både som individ og i parforholdet.

Ved at blive opmærksom på og få klarhed over, hvordan vores gamle mønstre påvirker og begrænser os i vores liv i dag, får vi mod til at bearbejde de bagvedliggende følelser og oplevelser og derved opnå friheden til at være, som vi er hver især.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *