Parforhold---Terapi

Parterapi

11. september, 2017

Det er ofte i de allertætteste relationer, der opstår nogle af de største udfordringer.

Vi vil det så gerne – og det kan nogle gange være rigtig svært.

Når vi forelsker os og finder sammen med vores partner, kommer vi ind i forholdet med hver vores rygsæk indeholdende oplevelser og erfaringer, der har været med til at forme os.

Og vi har hver især lært noget om os selv og livet, der hvor vi er vokset op – vi har lært at tilpasse os for at få den kærlighed og omsorg, der er livsvigtig for os.

Som børn har vi ikke andre valg end at tilpasse os – vi kan jo ikke klare os uden vores forældre eller omsorgspersoner, så vi finder vores egen måde, vores eget mønster – der virker lige DER – og det tager vi med os ind i parforholdet.

Ubevidst tiltrækkes vi af noget, vi kender, når vi forelsker os, så i den første hede forelskelsesrus, føles det ofte som om, vi har fundet en soul mate – når det så for alvor bliver hverdag, og de uundgåelige konflikter opstår, føles det pludselig helt anderledes…

Her er det parterapien kan være en stor hjælp. Som parterapeut hjælper jeg jer med at blive opmærksomme på jeres mønstre og forstå dem – jeg hjælper jer med at få en bedre kontakt med hinanden – blive bedre til at tale sammen – se hinanden – forstå hinanden og møde hinanden også når det er rigtig svært.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *